IneTracker problémák: Inaktív GPS jel


#1

Sziasztok!

Egyik ügyfelünk kérdését továbbítom.

Dolgozóik munkaidejének elszámolása miatt telefonkészülékeik nyomon követését végeznék, de sajnos nem működik a rendszer. A nyomkövetés bekapcsolását követően pár perc elteltével inaktívvá teszi a rendszer a GPS-t.
Folyamatos mozgásban a térképen nem látható, hogy éppen merre jártak a dolgozók, a rendszer csak átrakja őket egyikről a másik pontra. A két tartózkodási pont közötti útvonalat nem mutatja. A mellékelt képen az is látszik, hogy az eszköz 10-12 perc után lecsatlakozik magától a rendszerről, holott ők nem állítanak rajta semmit, az alkalmazás folyamatosan be van kapcsolva:

A következő fotón található két készülék közül a bal oldali telefon a nem működő, míg a másik a működő. Ugyanaz a személy használja, ugyanolyan típusú a 2 készülék:

Mi lehet a probléma?
Köszi a választ!


#2

A két készülék ránézésre nem ugynolyan típusú. :slight_smile: Ettől még működnie kellene.

Akkor szokott “ugrálni” az útvonal, ha a GPS le van tiltva és mindig a közeli Wifi-kre/tornyokra ugrik a koordináta. Emellett az IneTrackerben van egy olyan szűrés, ami csak akkor fogadja el a pozíciót, ha az elég pontos pontosan azért, hogy ne ugráljon.

Battery saver, memory optimizer alkalmazások is okoznak néha fejtörést, mert ha lelövik a háttérben futó alkalmazást, akkor sem tud pozíciót gyűjteni. Utánanézük… kis idő kérünk.