E-útdíj fizetésre van lehetőség az IneTrackben?

Igen.

A szolgáltatás bármely nyomkövetés előfizetés választása mellett ingyenes, az IneTrack nyomkövetés előfizetés díja tartalmazza az e-útdíj bevallást, amennyiben 3.5 tonnánál nagyobb járműveidre igényled nálunk.

Önállóan, nyomkövetés szolgáltatás megrendelése nélkül e-útdíj bevallást nem tudunk biztosítani.

A szolgáltatás megrendelésének menete:

  1. Új tracker vásárlása vagy meglévő előfizetés hosszabbítása esetén csak jelezd ügyfélszolgálatunkon e-mailben, hogy e-útdíj bevallásra van szükséged.

  2. A beszerelés és aktiválás (vagy hosszabbítás) után meg kell tenned egy 15 km-es próbautat az autóval, nem oda-vissza szakaszon, belföldön.

  3. Ezután a bevallási közreműködő cég elvégzi az útvonal vizsgálatát, kiadja a HU-GO regisztrációhoz szükséges OBU ID és PIN kódokat, mi pedig e-mailben továbbítjuk ezt Neked.

  4. Nincs más dolgod, mint regisztrálni a járművet a kapott kódokkal a HU-GO felületén.

  5. Felhívjuk figyelmed, hogy amíg viszonylati jeggyel rendelkezel, ne regisztrálj az OBU ID-vel és PIN kóddal, ugyanis a regisztráció pillanatától kezdve a gépjármű automatikusan vonja az összeget a HU-GO rendszer virtuális számlájáról. A dupla fizetés elkerülése érdekében, csak a megvásárolt szakaszjegy lejáratát követően regisztrálj a HU-GO-ban.

Azokra a járművekre, amelyekre a HU-GO hibaüzenet nélkül elfogadja az összerendelést, automatikusan elindul az adatszolgáltatás, tehát az E-útdíj alapú bevallás.

Amíg nem kapsz tőlünk e-mailben OBU ID és PIN kódot, addig nem működik az e-útdíj bevallás, tehát mindaddig viszonylati jegyet kell vásárolnod, hogy a büntetést elkerüld.

Az E-útdíjjal kapcsolatos bevallást az IneTrack ügyfelek számára a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. mint az Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt-vel szerződött bevallási közreműködő végzi, köszönhetően az IneTrack és a T.E.L.L. közötti együttműködésnek.