Emlékeztetők beállítása

##Az IneTrack felületén lehetőség van emlékeztetők beállítására annak érdekében, hogy a trackerekkel kapcsolatos adminisztrációs feladatokat ne felejtsük el.

Emlékeztethetjük magunkat és/vagy a flottakezelőt az olajcserére, jogosítvány lejáratra, menetlevél leadásra, törlesztőrészlet fizetésére stb.

A funkciót a bal oldali beúszó menüben az Emlékeztető gombra kattintva érjük el. Az Emlékeztetők fül alatt a már felvett feladatokat láthatjuk, köztük keresni is tudunk. Lehetséges egy bizonyos időszakra, kiválasztott trackerre, a feladat típusára (Autópálya matrica lejárat, CASCO fizetés stb.) vagy állapotára szűrőt beállítani.

Egy emlékeztető alapvetően aktív vagy kész állapotú lehet. Aktív akkor, ha lejárt (a beállított határidőt túllépte, és nem pipáltuk ki, ezt a rendszer piros színnel jelzi), ha hamarosan lejár (egy héten belül esedékes a feladat elvégzése) vagy ha jövőbeni.

Az emlékeztető kész állapotra változik, ha a sor elején kipipáljuk, ekkor zöld színt kap, és az aktív feladatok listájában tovább nem szerepel. A képernyő jobb felső részében található Alapértelmezettre visszaállítás gombbal az összes aktív emlékeztetőt egyszerre tudjuk megjeleníteni.

Az Új emlékeztető fül alatt tudunk felvenni új feladatokat.

A Típusnál válasszuk ki, mit kell elintézni , majd hogy melyik járműről van szó.Beállíthatjuk a lejárati dátumot, és hogy ismétlődő legyen-e az emlékeztető.Értesítést is állíthatunk be az melékeztetőről, ha megadjuk, hogy mikor szeretnénk, hogy szóljon a rendszer. A zöld “MENT” gomb megnyomásával menthetjük el az új emlékeztetőt.