Hogyan tudom meghosszabbítani az előfizetéseimet?

IneTrack nyomkövetés előfizetésedet egyszerűen néhány kattintással meg tudod hosszabbítani

Lépj be az IneTrack oldalán regisztrált e-mail címeddel, és a bal oldali beúszó menüben kattints az Előfizetések gombra.

A kapott listában látod az összes előfizetésedet, hogy mikor fog lejárni, esetleg lejárt-e, milyen csomagban vagy jelenleg és hány hónapos volt a legutóbb vásárolt előfizetés.
Válaszd ki pipával a hosszabbítani kívánt előfizetést vagy előfizetéseket (többet is hosszabbíthatsz egyszerre), és kattints a Kiválasztottak hosszabbítása gombra.

A számlázáshoz mindenképpen szükségünk van céged adataira vagy személyes adataidra, kérjük, a csillaggal jelölt mezőket töltsd ki.
Egy legördülőből tudod kiválasztani, milyen előfizetéssel szeretnél hosszabbítani. Ha például alap csomagban vagy, de szeretnéd ezentúl a profi funkciókat is használni, hosszabbításkor váltani tudsz a nagyobb csomagra.
Megjelenik az összeg, ezután pedig kiválaszthatod, hogy átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel szeretnél hosszabbítani, majd kattints a Tovább a fizetéshez gombra.

Banki átutalás választása esetén a képernyőn megjelennek az információk, de ezeket e-mailben is elküldjük.
Az átutalásod beérkezése után előfizetésed meghosszabbodik és megkapod e-mailben a számlát.

Bankkártyás fizetés választása esetén ezt kiválasztva a fizetés a Barion oldalán történik, ahol bankkártyád adatainak megadásával azonnal tudod hosszabbítani az előfizetéseket.

Fizetés előtt pipával el kell fogadnod az online fizetésre vonatkozó ÁSZF-et.

A bankkártyás fizetés legnagyobb előnye, hogy azonnal megérkezik az előfizetés díja, tehát azonnal megtörténik a hosszabbítás. Ezután az Előfizetés oldalon már az új lejáratot, a választott csomagot és időszakot látod a hosszabbított trackernél.

Az aktuális előfizetés lejáratokról a lejárat előtt e-mailben mindig értesítünk.

1 kedvelés