IneTracker párosítása az IneTrack rendszerrel


#1

Ha már megrendelted tőlünk az androidos nyomkövetést, a következő lépéseken kell végigmenned, hogy lásd telefonod vagy telefonjaid helyzetét a rendszerünkben.


Lépj be az app.inetrack.com oldalra a korábban létrehozott felhasználó fiókodba a regisztrált e-mail címmel és jelszóval.

Attól függően, hogy hány telefont rendeltél, a baloldalon a Tracker-listában látni fogsz pár Telefon X nevű trackert. Ezek lesznek az általad követett telefonok. Ezeket bármikor átnevezheted, csoportokra bonthatod, ikont rendelhetsz hozzájuk, itt találod, hogy hogyan: Trackerek beállításai

Töltsd le az IneTracker alkalmazást, itt találod: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inepex.simpleclient&hl=hu

Az app.inetrack.com-on kattints az egyik trackerre, és menj a beállításaiba.

Mint láthatod, a párosítás státusza szerint még nincs párosítva az eszköz. Nyomj a PÁROSÍTÁS gombra, és megjelenik egy hatjegyű szám.

Indítsd el a mobilon az IneTracker appot. Kérni fogja az e-mail címedet és a jelszavadat, de ezt nem kell megadnod, viszont van alul egy sor, nyomj arra, hogy rendelkezel párosító kóddal. Írd be az előbb látott hatjegyű számot és készen vagy. A telefon összekapcsolódott a trackerrel és már látod is a pozícióját.

Csináld meg ezt az összes telefonnal, amit követni fogsz. Állítsd át a neveket, hogy tudd, melyik-melyik, és már élvezheted is az IneTracker minden előnyét.

Videó a fent elhangzottakról:


nem listázva: #2

listázva #3