Miért nem térünk el az ÁSZF-től? Hogyan készült az ÁSZF?

Hasonlóan a telekommunikációs szolgáltatók üzleti gyakorlatához, az IneTrack szolgáltatás ÁSZF-e sem változtatható a szerződéskötéskor, sem az ügyfél által. Az ÁSZF a magyar jogszabályok és a vonatkozó törvények figyelembe vételével készült, úgy, hogy megfeleljen a nemzetközi kihívásoknak is.

Az ÁSZF egy internetes szolgáltatásokra vonatkozó, technikailag, adatvédelmileg és jogilag is összetett szolgáltatás-együttest ír le. Folyamatos fejlesztés és ellenőrzés alatt áll a jogszabályi változások, a lehető legjobb jogi gyakorlat és az ügyfelek visszajelzései alapján.
A papír alapú szerződés – az elektronikus megrendeléssel egyezően – alapvetően a Felek adatait, a megrendelt szolgáltatás időtartamát (Aktivációs Kódok) és a megrendelt nyomkövető eszközök megnevezését, számát tartalmazza.

Egyedi ügyféligény rögzítésére is van lehetőség, ez azonban főszabály szerint csak akkor járhat az ÁSZF módosításával, kiegészítésével, ha az ügyfél külön fizetős szolgáltatást, fejlesztést vagy terméktámogatást rendel.