Műfogsorba szerelhető tracker?

Sziasztok!

Egy olyan kérdés merült fel egy édeklődőnél, hogy személykövetésről érdeklődnének egy idős hölgy kapcsán.

Az alapvető probléma viszont az, hogy betegségéből adódóan általában elfelejtené magával vinné a nyomkövető eszközt, sok mindennel próbálkoztak már - most azt szeretnék tudni, hogy van-e olyan tracker, amit műfogsorba lehet rakni, mert azt mindig magánál tartja.

Van valakinek valami ötlete?

Hello,

ez a műfogsorba telepíthető irány nem igazán jó szerintem. Volt már olyan érdeklődő, aki pl. James Bond kit-et keresett nálunk, ami mandzsettagombba építhető.

Ezeket az igényeket legtöbbször a mozifilmekben látott dolgok indítják, de nem szabad összekeverni, hogy más az amit ott látunk és más az, ami a kereskedelmi forgalomban elérhető és a mindennapok része.

Hasonló problémával küzdő idősek, értelmi fogyatékosok esetében bevett módszer pl., hogy a személykövető eszközt belevarrják a kabát vagy nadrágzsebbe, ezzel biztosítják azt, hogy ne kelljen rá külön figyelni a használójának, de mindig nála legyen.
Én inkább valami ilyesmi irányt látnék kivitelezhetőnek és gyakorlatiasnak ebben a témában.

Állítólag mindent próbáltak már, de a betegségéből kifolyólag mindent elfelejt/ott felejt/ott hagy.

Az egyetlen, ami mindig nála van, az a műfogsor, ezért gondoltak erre.

Teljes mértékben lényegtelen, hogy mi indította az ötletüket, ha ez tűnik számukra jó megoldásnak (hiszen minden mást próbáltak már elmondásuk szerint).

Akkor kell egy GPS-es karóra, amit nem lehet levenni vagy a kulcsra kell tenni valami GPS nyomkövetőt.

Gyakorlati oldalról megközelítve továbbra sincs relevanciája a műfogsoros ötletnek…
Ha lenne is, az valószínű nem az az ár, amit elfogadhatónak tartana bárki is.

A filmek nagyon megtévesztőek az átlag emberek számára, gondolj a homályos képek hirtelen kiélesítésére vagy műholdas real-time nyomkövetére. Ezek nem a hétköznapi ember számára elérhető technológiák.