Nagyatádi Kórház - Nyomkövetés a betegellátás javítása érdekében


#1

A Nagyatádi Kórház logisztikai vezetője, Fölker Szaniszló azzal a problémával fordult hozzánk, hogy szeretné, ha a kórház tulajdonában lévő kisteherautó útjait és aktuális pozícióját mindig naprakészen láthatná a hatékonyabb működés érdekében. Választása több szoftver tanulmányozása után IneTrack Profi nyomkövetésére esett.

A kórház jelenleg egyetlen autóval látja el napi feladatait, mint például az anyagbeszerzés, betegszállítás vagy a véradáshoz történő kiszállás. Ezek bonyolításához fontos pontosan megtervezni a jármű napi útvonalát, azonban sokszor kell igazodni előre nem látható helyzetekhez, amikor a sofőrt aktuális helyzetéhez igazodva kell előbb egyik vagy másik helyre irányítani. Nem elsődleges, de fontos szempont, hogy a kerülőutak is kiszűrhetők, így a járművel kapcsolatos visszaélések is visszaszoríthatók.

“Az IneTrack rendszere mellett szól a korlátlan adattárolás és a valós idejű nyomkövetés, ezek olyan funkciók, amelyek a leginkább segítik a szervezést. A felület egyszerű és könnyen kezelhető, néhány kattintással minden információ elérhető, amelyre szükségem van.”

Az IneTrack időnként ingyenes nyomkövetéssel támogat egy-egy társadalom számára fontos munkát végző szervezetet. A Cserhát Mentőkutyás Egyesülethez hasonlóan a Nagyatádi Kórház számára is ingyenes használatra ajánlattuk fel az eszközt és a szolgáltatást.


nem listázva: #2

listázva #3