Útvonal alapú statisztikák funkció

A Statisztika funkció segítségével út és idő alapú diagramok segítségével készíthetsz látványos kimutatásokat. Havi vagy heti riportot kérdezhetsz le több járműről egyszerre, vagy akár egy kattintással az összes járművedre is táblázatos formában.

Megtett út alapú kimutatások

Könnyen értelmezhető és látványos diagramon, valamint táblázatos formában is információkat kapsz többek között az összes megtett útról, az utak számáról, illetve a járművek által átlagosan megtett távolságról. A diagram alatt egy részletes táblázatban napi, heti bontásban láthatod, mikor mennyit ment az autó.

##Vezetési idő alapú kimutatások

A diagramon és a táblázatban részletes adatokat találsz a járművek kihasználtságáról, a vezetés és várakozás időkről, járművenként és összesítve is. Ha több járműre végzed el a lekérdezést, a járművek átlagos vezetési, várakozási és használati idejét is kiszámolja a rendszer.

##Ország alapú kimutatások

Ha rendelkezel az országelhagyás funkcióval, akkor az útvonal lekérdezéseket ország alapján is el tudod végezni. Az eredmények összesítve és részletezve is megtekinthetők, kilométer és idő alapú diagramokon ábrázolhatók.

##Összesített útvonal adatok

Közös táblázatban jelenítheted meg az idő- és kilométeradatokat. A szűrők segítségével egyszerre több trackert vagy trackercsoportot is kijelölhetsz, napi vagy heti bontás közül választhatsz. Eldöntheted, hogy trackerenként vagy csoportonként, esetleg minden járműre szeretnéd megjeleníteni az adatokat.