Sofőrazonosítás

A Sofőrazonosítás funkció segítségével a sofőrök adminisztrálásán túl sofőrönkénti lekérdezésket is készíthetsz. Például, hogy melyik autót ki, mikor vezette, vagy hogy melyik sofőr mennyit vezetett.

A sofőrök listájához kattints a felületen a bal felső sarokban található IneTrack logóra, majd a beúszó menüben válaszd a Sofőr funkciót. A megjelenő oldalon listázva láthatók a korábban már felvett sofőrök, amelyek kattintásra szerkeszthetők vagy törölhetők. Itt a sofőröket csoportokba is rendezheted.

Amennyiben kulcsos sofőrazonosítást használsz, a sofőröket azonosító kulcs azonosítója is itt látható, ezek módosítása hibás működést okozhat!

A sofőrönkénti lekérdezésekhez válaszd a bal felső sarokból elérhető beúszó menüből az Útvonal nyilvántartás funkciót. A megjelenő oldalon a menetlevélhez hasonlóan válassz ki egy időintervallumot, majd egy járművet vagy egy sofőrt. Az Alkalmaz gombra kattintva a megjelenő listában láthatod, hogy melyik járművet ki mikor vezette, illetve hogy melyik sofőr melyik autót mikor vezette.