Útvonal nyilvántartás


#1

Az Útvonal nyilvántartás funkció látványos költség-kimutatások készítését teszi lehetővé, akár az egész flottádra egyszerre. Útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény formanyomtatványokat generálhatsz autóidhoz és sofőrjeidhez, melyek exportálhatóak is.

Kattints a bal oldali beúszó menüben az Útvonal nyilvántartás funkcióra. Grafikonokon követheted a járművek és sofőrök által megtett utak költségeit, melyet az általad beállított norma (Ft / km) vagy a NAV norma alapján kalkulál a rendszer.

A Beállítások fülre kattintva megadhatod a járművek alapadatait, amelyből automatikusan norma fogyasztást generál a rendszer, továbbá a sofőrök személyes adatait is rögzítheted.

Az útvonal nyilvántartásban a jármű vagy a sofőr által megtett utakat és ezek norma szerinti költségét láthatod. Ha az adott címhez üzleti-partner (POI) is rögzítve lett korábban, ez is automatikusan kitöltődik, az utazás alapértelmezett céljával (pl. tárgyalás, látogatás, stb.) együtt. Ezen a felületen van továbbá lehetőséged az egyes útszakaszokat magán utaknak megjelölni, elrejteni vagy összekapcsolni. Az exportálásba csak a céges utak kerülnek be.

A Kiküldetési rendelvényben járműre és sofőrre is elvégezhető a szűrés, hogy a legmegfelelőbb lekérdezést kapd. A felületen automatikusan számolódik a kiválasztott autóhoz és útvonalhoz elszámolható költség és utazási költségtérítés.

Az Útvonal részletei fülön további adatok láthatsz az egyes útszakaszokhoz. Szűrést végezhetsz a meglátogatott üzleti partnerek (POI) alapján és az egyes utakhoz manuálisan is hozzárendelheted a sofőrt a csoportműveletek segítségével.


Hogy kerülhetem ki a Menetlevél Excelbe exportálását?
IneTrack Prémium csomag
IneTrack Profi csomag
#2

#3